Ακαρπη η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού [εικόνες] - iefimerida.gr

Ακαρπη η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είχε κανένα αποτέλεσμα η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού, όπως ανέφερε ο κ. Γιώργος Ρωμανός, «δεν βρέθηκε λύση. Θα το ξανασυζητήσουν και εύχομαι να βρουν λύση. Αυτό που ζήτησα ήταν να γίνει το αίτημα του παιδιού μου δεκτό. Ο πρωθυπουργός δεν δεσμεύτηκε σε τίποτα».

Παράλληλα, ο κ. Ρωμανός πρόσθεσε ότι «είναι πολύ κρίσιμη η φάση της υγείας του Νίκου και όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται οι πιθανότητες του θανάτου του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κυβέρνηση».

Ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου λίγο μετά τις 11:00, με ένα ταξί. Ήταν δεδομένο ότι η συνάντηση θα γινόταν σε βαριά ατμόσφαιρα, μετά και τη χθεσινοβραδινή αποστροφή του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή, ο οποίος τα έβαλε με τον Αλέξη Τσίπρα για τους ύμνους του στον Ρωμανό, θυμίζοντας πως είναι καταδικασμένος για ληστείες με καλάσνικοφ.

Μάλιστα, όπως είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο δικηγόρος του Νίκου Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο πατέρας του δεν ήθελε να πάει «ακούγοντας τα όσα είπε στη Βουλή ο πρωθυπουργός για το παιδί του».

 Ακαρπη η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού [εικόνες] | iefimerida.gr 0
 Ακαρπη η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ