Σοκ στην Εύβοια: Νεκρός 28χρονος ποδοσφαιριστής από κεραυνό την ώρα της προπόνησης [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ στην Εύβοια: Νεκρός 28χρονος ποδοσφαιριστής από κεραυνό την ώρα της προπόνησης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου, με 28χρονο ποδοσφαιριστή να χάνει τη ζωή του την ώρα της προπόνησης από κεραυνό.

Ο άτυχος παίκτης, που καταγόταν από το χωριό Μετόχι, έξω από την Κύμη, βρισκόταν στο γήπεδο της Κηρίνθου στο Μαντούδι (φωτογραφία). Την ώρα της προπόνησης ένας κεραυνός έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 28χρονος ήταν κτηνοτρόφος στο επάγγελμα. Το τραγικό περιστατικό συνέβη περίπου στις 19:00 το απόγευμα και ο θάνατος του νεαρού ήταν ακαριαίος.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που αγωνίζεται στη Β' κατηγορία της Εύβοιας, βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο για προπόνηση όταν έπιασε καταιγίδα. Μετά από προτροπή παράγοντα της ομάδας και με τον φόβο των κεραυνών οι ποδοσφαιριστές κινήθηκαν προς τα αποδυτήρια. «Πάμε να φύγουμε, μη μας χτυπήσει κανένας κεραυνός», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Όμως, λίγο πριν φτάσουν στα αποδυτήρια ο κεραυνός έπεσε μέσα στο γήπεδο, πολύ κοντά σε πέντε παίκτες. Όλοι τους βρέθηκαν στο έδαφος. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώθηκαν οι τέσσερις από αυτούς. Ο πέμπτος, ο 28χρονος Ι.Σ., έμεινε πεσμένος.

Όλοι έτρεξαν να τον βοηθήσουν και πολύ γρήγορα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας, όπου όμως δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι υπόλοιποι 4 ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκαν περισσότερο για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Η είδηση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ Εύβοιας θα αναβληθούν όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων που είχαν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο.

Σοκ στην Εύβοια: Νεκρός 28χρονος ποδοσφαιριστής από κεραυνό την ώρα της προπόνησης [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σοκ στην Εύβοια: Νεκρός 28χρονος ποδοσφαιριστής από κεραυνό την ώρα της προπόνησης [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Σοκ στην Εύβοια: Νεκρός 28χρονος ποδοσφαιριστής από κεραυνό την ώρα της προπόνησης [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νεκρός ποδοσφαιριστής Εύβοια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ