Ανδρέας Λοβέρδος: Εγώ φταίω που δεν πήγα στη δοξολογία -Την 25η Μαρτίου θα πάω σε δύο! - iefimerida.gr

Ανδρέας Λοβέρδος: Εγώ φταίω που δεν πήγα στη δοξολογία -Την 25η Μαρτίου θα πάω σε δύο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέμα με τη μη παρουσία του υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου στη δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου έληξε με το πόρισμα της ΕΔΕ που ζήτησε ο ίδιος.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι τη μοναδική ευθύνη για την απουσία του την έχει ο ίδιος, κάτι που παραδέχθηκε ευθαρσώς την Πέμπτη σε συνέντευξή του στο Mega. Μάλιστα, ο κ. Λοβέρδος ζήτησε συγγνώμη λέγοντας: «Το δικό μου γραφείο ευθύνεται, άρα εγώ παίρνω την ευθύνη πάνω μου. Έπρεπε να γίνει ΕΔΕ για να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη. Η ΕΔΕ ολοκληρώθηκε και φταίω εγώ. Ζητάω συγγνώμη».

Μάλιστα, χαριτολογώντας είπε πως οι γραμματείς του δεν πρόκειται να υποστούν καμία επίπληξη για το γεγονός ότι το χαρτί της ενημέρωσης παράπεσε, ενώ συμπλήρωσε με χαριτωμένη διάθεση: «Επειδή εδώ είμαστε και θα είμαστε με την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, την 25η Μαρτίου θα πάω σε δύο δοξολογίες!».

Πέραν του συγκεκριμένου θέματος, ο κ. Λοβέρδος προανήγγειλε πως οι διδακτικές ώρες που θα χαθούν εξαιτίας των καταλήψεων στα σχολεία θα αναπληρωθούν με κάθε τρόπο.

«Ούτε ώρα, ούτε εβδομάδα, ούτε ημέρα δεν θα χαθεί από την εκπαιδευτική διαδικασία», τόνισε ο υπουργός Παιδείας, διευκρινίζοντας πως οι ώρες που θα χαθούν θα αναπληρωθούν και από την πενθήμερη σχολική εκδρομή.

Παράλληλα, καταδίκασε τους υποκινητές των κινητοποιήσεων, ενώ κάλεσε τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ερευνήσει αν πίσω από τις καταλήψεις βρίσκονται εξωσχολικοί παράγοντες που τις οργανώνουν μέσω διαδικτύου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ