Ο Σκουρλέτης κατέθεσε στον εισαγγελέα για τον... κουμπαρά -«Η κυβέρνηση σκάβει τον λάκκο της» - iefimerida.gr

Ο Σκουρλέτης κατέθεσε στον εισαγγελέα για τον... κουμπαρά -«Η κυβέρνηση σκάβει τον λάκκο της»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωί της Πέμπτης ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Νίκος Παππάς προσήλθαν στο γραφείο του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος έχει αναλάβει την έρευνα για τις καταγγελίες περί ενδεχόμενης δωροδοκίας βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής.

Εξερχόμενος από το Εφετείο, ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε: «Η Δικαιοσύνη πρέπει να αφήνεται ελεύθερη να κάνει το έργο της, χωρίς παρεμβάσεις από οποιονδήποτε. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε το έργο της Δικαιοσύνης. Οι υποκριτικές κραυγές, η κινδυνολογία και η προσπάθεια της κυβέρνησης για αντιστροφή της πραγματικότητας έχουν ως στόχο να συγκαλύψουν το φιάσκο που έχει υποστεί από τη δήθεν απομάκρυνση από το μνημόνιο και το ΔΝΤ. Στον λάκκο που σκάβει η κυβέρνηση θα πέσει η ίδια. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση, η οποία θα μας βγάλει από την κρίση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ