Απάντηση Τσίπρα για το Χρηματιστήριο: Εκλογές τώρα -Η προσπάθεια της κυβέρνησης βάζει σε κίνδυνο τις καταθέσεις των πολιτών - iefimerida.gr

Απάντηση Τσίπρα για το Χρηματιστήριο: Εκλογές τώρα -Η προσπάθεια της κυβέρνησης βάζει σε κίνδυνο τις καταθέσεις των πολιτών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το βλέμμα στραμμένο στην Κεντρική Επιτροπή που συνεδριάζει το Σαββατοκύριακο 18-19 Οκτωβρίου, ο Αλέξης Τσίπρας άνοιξε τα «χαρτιά» του και μιλώντας στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας στάθηκε στο πρωτοφανές, όπως το χαρακτήρισε, αδιέξοδο στο οποίο η κυβέρνηση οδηγεί τον τόπο, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη για προσφυγής στις κάλπες.Αναλυτικά η εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία:

«Mετά το φιάσκο των Παρισίων και το φιάσκο του Βερολίνου, ήρθε και το φιάσκο της Ουάσινγκτον για να επιβεβαιώσει την εικονική πραγματικότητα του Success story και να φανερώσει τη δραματική αποτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά. Προχθές στη Βουλή ζήτησα από τον κ. Σαμαρά να σταματήσει τους σχεδιασμούς της κλιμάκωσης της έντασης και. της προσπάθειας αποσταθεροποίησης.

Του ζήτησα τη συντεταγμένη και ομαλή προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία. Προτίμησε την τετράμηνη παράταση της έντασης και της κινδυνολογίας της αποσταθεροποίησης.

Στη γραμμή Σαμαρά, τα κυβερνητικά στελέχη επαναφέρουν σενάρια που βάζουν σε κίνδυνο τις καταθέσεις των πολιτών.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να υπονομεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποσταθεροποιήσει τη χώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ