Τσίπρας: Η Ευρώπη ακούει τον ΣΥΡΙΖΑ -Μόνο εμείς μπορούμε να διαπραγματευτούμε - iefimerida.gr

Τσίπρας: Η Ευρώπη ακούει τον ΣΥΡΙΖΑ -Μόνο εμείς μπορούμε να διαπραγματευτούμε

Τσίπρας: Η Ευρώπη ακούει τον ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως το μόνο κόμμα που μπορεί να διαπραγματευτεί για την Ελλάδα παρουσιάζει ο Αλέξης Τσίπρας το ΣΥΡΙΖΑ σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Η Ευρώπη ακούει τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν τον ξορκίζει» επισημαίνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει ότι «η Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά αντί να απαιτεί χαλάρωση της θηλιάς στο λαιμό της ζητάει να παραμείνει σφιχτή».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας αναφέρει στο άρθρο του ότι η στρατηγική του Αντώνη Σαμαρά απομονώνει την χώρα από τους φυσικούς συμμάχους της στην Ευρώπη όπου έστω και δειλά διεκδικούν τις στοιχειώδεις προϋποθέσεις για την χαλάρωση της λιτότητας.

«Η Ελλάδα σήμερα έχει όλες τις δυνατότητες να μετατραπεί από πειραματόζωο της κρίσης σε χώρα - εμβρυουλκό μιας νέας ελπίδας στην Ευρώπη», συνεχίζει, ενώ αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζεται συστηματικά για την επίπονη και δύσκολη διαπραγμάτευση, που μόνο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να κάνει, με στόχο τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και την αποπληρωμή του εναπομείναντος με ρήτρα ανάπτυξης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ