Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι από τους λίγους επώνυμους που δεν εθεάθη φέτος σε κάποια παραλία ή νησί.
Ωστόσο πριν το καλοκαίρι φτάσει στο τέλος του, ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ, τον τσάκωσε να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα στον Αστέρα Βουλιαγμένης.
![Ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην παραλία [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/sergoulopoulos1.jpg?itok=Or4Nzh91)
![Ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην παραλία [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/sergoulopoulos2.jpg?itok=gbLLxyZT)
![Ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην παραλία [εικόνες] | iefimerida.gr 2](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/sergoulopoulos3.jpg?itok=-eUdSrDC)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο