Ιατρική κάλυψη στους πάνω από 8.500 δικηγόρους που χρωστούν ασφαλιστικές εισφορές - iefimerida.gr

Ιατρική κάλυψη στους πάνω από 8.500 δικηγόρους που χρωστούν ασφαλιστικές εισφορές

Ιατρική κάλυψη στους πάνω από 8.500 δικηγόρους που χρωστούν ασφαλιστικές εισφορέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λύση στο πρόβλημα 8.672 δικηγόρων που έχουν ανάγκη ασφαλιστικής κάλυψης υγείας αναζήτησαν σήμερα από κοινού ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, Βασίλης Αλεξανδρής και ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βοριδης κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάκης Βορίδης υποσχέθηκε ότι θα μελετήσει το θέμα, για να δοθεί κάλυψη στους περισσότερους από 8.500 δικηγόρους οι οποίοι σήμερα χρωστούν τις ασφαλιστικές τους εισφορές, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα δοθεί λύση και για το πολυϊατρείο των δικηγόρων με την κάλυψη των υπαρχουσών αναγκών σε ιατρικές ειδικότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόβλημα οφειλετών υπάρχει και στο ΕΤΑΑ, καθώς στην Αθήνα οι οφειλέτες εισφορών είναι 8.580, ενώ σε όλη την Ελλάδα επί 43.580 δικηγόρων χρωστούν το ταμείο νομικών οι 17.380.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ