Ένα νέο πολύ φθηνό iPhone καταφθάνει! - iefimerida.gr

Ένα νέο πολύ φθηνό iPhone καταφθάνει!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που όλοι ανυπομονούν για την κυκλοφορία του νέου iPhone 5 στα τέλη Σεπτέμβρη, μια νέα πληροφορία έρχεται να ταράξει τα νερά. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το πρακτορείο Reuters, η Apple πρόκειται να λανσάρει ακόμα ένα μοντέλο, το οποίο θα είναι αρκετά φθηνότερο, με σκοπό να διεισδύσει σε ακόμα περισσότερο κόσμο που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει κάποιο από τα ακριβότερα μοντέλα που ήδη κυκλοφορούν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Reuters το νέο μοντέλο, θα έιναι παρόμοιο με το iPhone 4 όμως θα έχει ένα καινόυριο και μικρότερο σκληρό δίσκο μεγέθους 8GB, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του αναμένεται να παραμείνουν τα ίδια.

Σύμφωνα με αναλυτές, πρόκειται για μια επιθετική κίνηση της Apple με σκοπό να αναχαιτίσει τις χρηματιστηριακές της απώλειες αλλά και να προλάβει την αντίπαλη εταιρία Nokia που πρόκειται να παρουσιάσει ένα ανάλογα φθηνό και τεχνολογικά εξελεγμένο μοντέλο μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

Η κυκλοφορία του φθηνού μοντέλου της Apple αναμένεται να γίνει περίπου την ίδια ημερομηνία με το «ακριβό» μοντέλο της εταιρίας, γύρω στα τέλη Σεπτέμβρη και η τιμή πιθανολογείται οτι θα κινηθεί κάτω από 300$.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ