Η 17Ν είχε κάνει επίθεση με ρουκέτα στο ΠΑΣΟΚ από το ίδιο σημείο όπου πυροβόλησαν τα γραφεία το Σάββατο - iefimerida.gr

Η 17Ν είχε κάνει επίθεση με ρουκέτα στο ΠΑΣΟΚ από το ίδιο σημείο όπου πυροβόλησαν τα γραφεία το Σάββατο

Η 17Ν είχε κάνει επίθεση με ρουκέτα στο ΠΑΣΟΚ από το ίδιο σημείο όπου πυροβόλησα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ έπειτα από την επίθεση με σφαίρες στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη, το βράδυ του Σαββάτου.Ωστόσο, ερωτήματα δημιουργούνται από το γεγονός ότι ακριβώς από το ίδιο σημείο είχε πραγματοποιήσει επίθεση κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ και η 17Ν πριν από 15 χρόνια.

Ειδικότερα στις 31 Μαρτίου 1999 ρουκέτα είχε εκτοξευθεί από το ίδιο σημείο, ωστόσο, είχε εξοστρακιστεί ωρίς να εκραγεί σε μπαλκόνι του 2ου ορόφου.

Την επίθεση είχε αναλάβει τότε η 17Ν, ενώ παρών στην επίθεση ήταν ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Σημειωτέον ότι η επίθεση αυτή είχε πραγματοποιηθεί λίγο πριν την δολοφονία του Στίβεν Σόντερς, το οποίο ήταν και το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα της οργάνωσης.

Το συγκεκριμένο σημείο δεν έχει μόνιμη φύλαξη, αλλά περνάει περιπολία, ενώ η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι σφαίρες να προέρχονται από καλάσνικοφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ