Την άρση ασυλίας άλλων τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής προτείνει η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής - iefimerida.gr

Την άρση ασυλίας άλλων τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής προτείνει η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μίχου, Αντώνιου Γρέγου, Αρτέμιου Ματθαιόπουλου και Ευστάθιου Μπούκουρα, τάχθηκε η η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Υπέρ της άρσης της ασυλίας τάχθηκαν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δήλωσαν «παρών» και η Χρυσή Αυγή καταψήφισε.
Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ενώπιον της Επιτροπής, ο Ν. Μίχος- για τον οποίο υπάρχει αίτημα παραβίασης του νόμου περί ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή- δήλωσε ότι κατείχε όπλο για την προσωπική του ασφάλεια, ενώ τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα εν αγνοία του στο σπίτι που ενοικιάζει.

Ο Αντ. Γρέγος υποστήριξε ότι η δίωξή του για διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση είναι πολιτική και στη δικογραφία δεν υπάρχουν πουθενά επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή Χρυσή Αυγή άρση ασυλίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ