Αμετανόητοι οι δράστες στην Κρήτη: Σκότωσαν 51χρονο με μαγκούρες γιατί τους έκλεισε το δρόμο - iefimerida.gr

Αμετανόητοι οι δράστες στην Κρήτη: Σκότωσαν 51χρονο με μαγκούρες γιατί τους έκλεισε το δρόμο

Αμετανόητοι οι δράστες στην Κρήτη: Σκότωσαν 51χρονο με μαγκούρες γιατί τους έκλε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία και από πρόθεση, φθορά ιδιοκτησίας, βία και κατοχή φυσιγγίων άσκησε την Τρίτη ο Εισαγγελέας Ηρακλείου εναντίον των δύο κατηγορούμενων -33χρονος και 26χρονος- για την δολοφονία του 51χρονου με μαγκούρες, για ασήμαντη αφορμή, το βράδυ της Κυριακής στο χωριό Αντισκάρι του Ηρακλείου.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας έριχνε στον άλλο τις ευθύνες για το ειδεχθές έγκλημα, ενώ την ίδια ώρα οι συνήγοροι τους, μιλούσαν για «κακιά στιγμή». Και οι δυο κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν αύριο.

Όπως αναφέρει το cretalive από τα όσα είπε ο 26χρονος κατηγορούμενος κατά την πρώτη στιχομυθία με τον δικηγόρο του, το θύμα ξεκίνησε την παρεξήγηση καθώς συναντήθηκαν τα αυτοκίνητά τους σ' ένα στενό δρόμο στο Αντισκάρι και «φράκαραν» με αποτέλεσμα να μην μπορούσε κανείς να περάσει.

Μάλιστα, ανέφερε ότι το θύμα έκανε την αρχή του καυγά καθώς χτύπησε με το αυτοκίνητό του τ' αμάξι των δραστών και στη συνέχεια κατέβηκε και πήρε την κατσούνα τους και την έσπασε.

Ως προς τα χτυπήματα μέχρι θανάτου στον 51χρονο, ο 26χρονος κατηγορούμενος ανέφερε ότι εκείνος ούτε καν ακούμπησε τον Κωνσταντίνο Προβιδάκη κι ότι ο 33χρονος ήταν αυτός που τον χτυπούσε.

Σήμερα μέσα σε κλίμα θλίψης και οργής κηδεύεται ο 51χρονος στο χωριό της καταγωγής του στις Γκαγκάλες. Συγγενείς και φίλοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο άτυχος άνδρας έχασε την ζωή του με αυτό τον τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη δολοφονία δράστες μαγκούρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ