Επιμένει η Κριμαία: Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε προσαρτηθεί στη Ρωσία και θα βγάζετε περισσότερα χρήματα - iefimerida.gr

Επιμένει η Κριμαία: Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε προσαρτηθεί στη Ρωσία και θα βγάζετε περισσότερα χρήματα

Επιμένει η Κριμαία: Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε προσαρτηθεί στη Ρωσία και
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δέσμευση ότι ως το τέλος του μήνα η Κριμαία θα έχει προσαρτηθεί στη Ρωσία εξέφρασε ο ηγέτης του κοινοβουλίου της περιοχής.

Μάλιστα ο Βλαντιμίρ Κονσταντίνοφ άρχισε και τις υποσχέσεις για την οικονομική ενίσχυση που θα επιφέρει αυτή η αλλαγή για τους κατοίκους της περιοχής. Συγκεκριμένα, δεσμεύθηκε απέναντι σε δασκάλους, γιατρούς, στρατιωτικούς, αστυνομικούς και άλλους δημόσιους υπαλλήλους ότι το εισόδημά τους θα αυξηθεί κατά τέσσερις φορές με την ένταξη της περιοχής στη Ρωσία.

«Η διαδικασία μετάβασης σε μια νέα νομική δομή είναι περίπλοκη. Αλλά υποθέτουμε ότι όλες οι διαδικασίες θα έχουν ολοκληρωθεί τον Μάρτιο», πρόσθεσε, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Ειδήσεων Itar-Tass. Το δημοψήφισμα για το εάν η Κριμαία θα ενταχθεί στη Ρωσική Ομοσπονδία θα γίνει στις 16 Μαρτίου, διαδικασία την οποία έχουν χαρακτηρίσει ως παράνομη η ουκρανική κυβέρνηση και η διεθνής κοινότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ