Συνταρακτικό βίντεο: Καρέ - καρέ η διάσωση μωρού που είχε θαφτεί ζωντανό στα ερείπια των βομβαρδισμών στη Συρία - iefimerida.gr

Συνταρακτικό βίντεο: Καρέ - καρέ η διάσωση μωρού που είχε θαφτεί ζωντανό στα ερείπια των βομβαρδισμών στη Συρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστικές στιγμές από τις αγωνιώδεις προσπάθειες για τη διάσωση ενός μικρού παιδιού που είχε θαφτεί ζωντανό στα χαλάσματα μετά από βομβαρδισμό στο Χαλέπι της Συρίας, καταγράφει βίντεο που ανέβηκε στο ίντερνετ.

Στο διάρκειας 8 λεπτών βίντεο εμφανίζεται μία ομάδα ανδρών να σκάβει με τα χέρια μέσα στα ερείπια και ύστερα από μερικά λεπτά ξεπροβάλει το χέρι του παιδιού, με τους σωτήρες του να ξεσπάνε σε κραυγές και να να συνεχίζουν το σκάψιμο με ακόμη μεγαλύτερη μανία.

Αγνωστο πως, το παιδί αναπνέει παρ' όλο που είχε θαφτεί στα ερείπια για αρκετή ώρα. Λίγο αργότερα οι διασώστες καταφέρνουν να το απεγκλωβίσουν υπό τις ζητωκραυγές όσων παρακολουθούσαν τη δραματική επιχείρηση.

Υποστηρικτές του καθεστώτος Ασάντ αμφισβητούν την αυθεντικότητα του βίντεο και υποστηρίζουν πως πρόκειται για μια ακόμη σκηνοθετημένη προπαγάνδα, ωστόσο οι σκηνές είναι συγκλονιστικές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ