Εξυπνο σουτιέν κατά της παχυσαρκίας παρουσίασε η Microsoft [εικόνα] - iefimerida.gr

Εξυπνο σουτιέν κατά της παχυσαρκίας παρουσίασε η Microsoft [εικόνα]

Εξυπνο σουτιέν κατά της παχυσαρκίας παρουσίασε η Microsoft [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις βασικότερες αιτίες της παχυσαρκίας είναι το στρες, σύμφωνα με τους ερευνητές. Ετσι η Microsoft, δημιούργησε ένα έξυπνο σουτιέν, το οποίο μειώνει το στρες, καταπολεμώντας την υπερβολική κατανάλωση φαγητού.

Μηχανικοί και σχεδιαστές του ερευνητικού κέντρου της Microsoft παρουσίασαν ένα σουτιέν το οποίο παρακολουθεί την ψυχική κατάσταση της γυναίκας που το φορά και τη βοηθά να σταματήσει την κατανάλωση φαγητού λόγω στρες.

Το σουτιέν διαθέτει αισθητήρες που παρακολουθούν τους παλμούς της καρδιάς, την αναπνοή, την αγωγιμότητα του δέρματος και την κίνηση, εξάγοντας συμπεράσματα για την ψυχολογική κατάσταση αυτής που το φορά. Στη συνέχεια το έξυπνο σουτιέν ενημερώνει τη γυναίκα ότι είναι στρεσαρισμένη και της υπενθυμίζει να σταματήσει το φαγητό.

Μοναδικό μειονέκτημα της νέας τεχνολογίας είναι ότι η μπαταρία κρατά μόλις τέσσερις ώρες και η Microsoft αναζητά εναλλακτικές λύσεις ενέργειας για το σουτιέν.

Εξυπνο σουτιέν κατά της παχυσαρκίας παρουσίασε η Microsoft [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Microsoft παχυσαρκία στρες σουτιέν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ