Να ταξιδεύεις, να γνωρίζεις γοητευτικούς αυθεντικούς ανθρώπους και να γεύεσαι υπέροχες ελληνικές γεύσεις από τις κουζίνες όλης της χώρας αλλά και της Κύπρου: Αυτή η ονειρική κατάσταση έχει πάρει τη μορφή blog με το όνομα «Τόπων Γεύση» αναδεικνύοντας μέσα από υπέροχες φωτογραφίες όψεις του υλικού πολιτισμού της χώρας.
Ο δημοσιογράφος Νίκος Μαστροπαύλος, οπαδός του κινήματος slow food δημιούργησε το «Τόπων Γεύση» που εντοπίζουμε ως taxidiaonline στην μπλογκόσφαιρα προσφέροντας ταξίδια γεύσεων και ψυχής. Φημισμένες ταβέρνες των περιοχών, ξακουστές μαγείρισσες νοικοκυρές, τοπικά προϊόντα, υπέροχοι άνθρωποι και μοναδικά τοπία ξεπηδούν από την πλοήγηση στο blog που προσφέρει μια μη τεχνοκρατική ή mainstream, αλλά απολύτως ουσιαστική, ρεαλιστική γαστρονομική και ταξιδιωτική εμπειρία.