Συνελήφθη αξιωματικός του στρατού με διασυνδέσεις με τη ΧΑ και οπλοστάσιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Συνελήφθη αξιωματικός του στρατού με διασυνδέσεις με τη ΧΑ και οπλοστάσιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε χθες, Πέμπτη, στην περιοχή Αγρα Βόλου, ένας 51χρονος Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.Στην κατοχή του βρέθηκε πλήθος όπλων αλλά και αντικείμενα με το έμβλημα της Χρυσής Αυγής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης για παράνομη κατοχή όπλων και εκρηκτικών, διενεργήθηκαν έρευνες στην οικία και στο χώρο εργασίας του Αξιωματικού, κατά τη διάρκεια των οποίων, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Ο οπλισμός που κατασχέθηκε θα αποσταλεί στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο Αξιωματικός με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται στον αρμόδιο Στρατιωτικό Εισαγγελέα.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και να διακριβωθεί η προέλευση και ο τρόπος κτήσης του παράνομου οπλισμού.

Πηγή φωτογραφιών: Αστυνομία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ