ΣΥΡΙΖΑ: Θανατική καταδίκη για τον μικρομεσαίο το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Θανατική καταδίκη για τον μικρομεσαίο το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαράδεκτο χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Πρόκειται για μία ακόμη ισοπεδωτική ενέργεια που οδηγεί στη θανατική καταδίκη το μικρομεσαίο εμπόριο, τονίζει και ζητεί απο την κυβέρνηση να πάρει πίσω το επίμαχο μέτρο.

Εκτός τόπου και χρόνου η κυβέρνηση, από τη μια πλευρά σφαγιάζει τα εισοδήματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων και από την άλλη αυξάνει τις μέρες και τις ώρες που οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν, σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου και προσθέτει:

« Πρόκειται για άλλη μια ισοπεδωτική ενέργεια που στρέφεται ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων, ενώ οδηγεί στη θανατική καταδίκη το μικρομεσαίο εμπόριο που θα οδηγηθεί σε ακόμα περισσότερα λουκέτα, ανατροφοδοτώντας έτσι το φαύλο κύκλο της ύφεσης και της ανεργίας».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, μόνος κερδισμένος είναι τα μεγάλα πολυκαταστήματα και οι πολυεθνικές αλυσίδες που θα ωφεληθούν από την ανακατανομή του μειωμένου τζίρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ