Ιρβινγκ Ζίσμαν: Ο ξαναμμένος γεροτράγος που λίγο μετά το θάνατο της γυναίκας του αποφάσισε να ξεσαλώσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Ιρβινγκ Ζίσμαν: Ο ξαναμμένος γεροτράγος που λίγο μετά το θάνατο της γυναίκας του αποφάσισε να ξεσαλώσει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσοι νομίζουν ότι το να είσαι 86χρονο γερόντι σημαίνει υποχρεωτικά τόνους φάρμακα, μασέλα στο ποτήρι πάνω στο κομοδίνο, τακτικό άδειασμα του καθετήρα, καθαρτικά χάπια και οσμή ούρων, θα πρέπει μάλλον να κάνουν μία εξαίρεση...

Διότι αυτός ο γεροτράγος από το Νότο έχει στόμα σκέτο βόθρο, πίνει σαν νεροφίδα και καπνίζει σαν φουγάρο, το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι γυναικεία β@ζι@ και κ@λ@υς και ετοιμάζεται να λάμψει μπροστά στα φλας της δημοσιότητας, καθώς η γνωστή για τις «κάφρικες» ταινίες αυτοκαταστροφής ομάδα Jackass τον έχρισε πρωταγωνιστή ταινίας η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου.

Jackass Presents: Bad Grandpa» και αστέρι της ένα παππούδι ονόματι Ίρβινγκ Ζίσμαν που, παρέα με τον εγγονό του, επιδίδονται σε κάθε λογής πολιτικώς ανορθόδοξα καφριλίκια, μόλις λίγους μήνες μετά το θάνατο της γυναίκας του, τον οποίο χαρακτηρίζει ως το ευτυχέστερο γεγονός της ζωής του.Τίτλος της «

Ο ηθοποιός Τζόνι Νόξβιλ υποδύεται τον παππού, ενώ τον εγγονό του ερμηνεύει ο Τζάκσον Νίκολ. Οι δύο συμπρωταγωνιστές βρέθηκαν πρόσφατα στο Βερολίνο για να παρουσιάσουν την ταινία.

«Χρειάζονται τρεις ώρες την ημέρα μακιγιάζ για να φαίνομαι έτσι. Όταν φοράω αυτό το στέρνο και αυτή την πλάτη χρειάζομαι πέντε ώρες. Τις τελευταίες δύο όρθιος. Αλλά μετά τις πρώτες δύο φορές, δεν με ενοχλούσε πια. Βοηθάει να περνάς σταδιακά αυτή τη διαδικασία. Όταν τελειώσει το make up, σχεδόν φυσικά έχεις αρχίσει να καμπουριάζεις. Είχα τραυματιστεί τόσο πολύ στο πόδι, οπότε ούτως ή άλλως περπατούσα σαν τον Ίρβινγκ» ανέφερε ο ηθοποιός Τζόνι Νόξβιλ.

Ο παππούς Ίρβινγκ θα γνωρίσει στον μικρό Μπίλι, ανθρώπους, τόπους και καταστάσεις, συμβάλλοντας αποφασιστικά να δει τον κόσμο με άλλα μάτια.Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ