Πάγκαλος για Βορίδη: Οι ψηφοθήρες αργά ή γρήγορα αποκαλύπτονται, ας αφήσει τον Παπανδρέου, δεν είναι για το στόμα του - iefimerida.gr

Πάγκαλος για Βορίδη: Οι ψηφοθήρες αργά ή γρήγορα αποκαλύπτονται, ας αφήσει τον Παπανδρέου, δεν είναι για το στόμα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ψηφοθήρα χαρακτήρισε τον Μάκη Βορίδη ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ περί καταστροφής της Ελλάδας από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο Mega, ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για «συνθηματολογία του κ. Βορίδη», τον κάλεσε «να μας πει ποια είναι η καταστροφή της χώρας» και συνέχισε: «Ο κ. Βορίδης έχει μία πλευρά ψηφοθήρα και είναι κρίμα γιατί είναι άτομο με πολύ μεγάλες ικανότητες. Δεν έχει καταλάβει ότι ο καιρός έχει περάσει για τέτοιου είδους πολιτικούς», υπογράμμισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Και συνέχισε: «Οι ψηφοθήρες αργά ή γρήγορα αποκαλύπτονται, τους παίρνει χαμπάρι ο κόσμος και τους στέλνει εκεί που πρέπει».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατέληξε: «Ας αφήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, δεν είναι για το στόμα του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ