Καταιγίδα μετεγγραφών στον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Καταιγίδα μετεγγραφών στον ΠΑΟΚ

Καταιγίδα μετεγγραφών στον ΠΑΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ έφτασε σε συμφωνία με τον Στέφενς, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του χτυπάει... κόκκινο.

Οι Ιβάν Σαββίδης και Χουμπ Στέφενς βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη, καθώς την Τρίτη (25/6) θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Ολλανδού προπονητή.

Η παρουσία των δύο ανδρών στην συμπρωτεύουσα θα τρέξει τις εξελίξεις στο μέτωπο των μετεγγραφών, ενώ θα υπάρξουν και συζητήσεις του μεγαλομετόχου με τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ, αλλά και με τα στελέχη της ΠΑΕ, ώστε οι «μηχανές» του «Δικεφάλου» να δουλέψουν στο φουλ και να κλείσουν τα ανοιχτά ζητήματα.

Πιο συγκεκριμένα, αφού έκλεισε τον Γιάννη Σκόνδρα και τον Ινίγκο Λόπεθ, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπενφίκα.

Εκτός αυτού όμως, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση και του Αλέξανδρου Τζιόλη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα μείνει ελεύθερος από τη Μονακό.

Με αυτές τις κινήσεις ο ΠΑΟΚ θέλει να συμπληρώσει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του και να αρχίσει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία για την νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ