Η έλευση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ δεν έφερε αλλαγές μόνο στα διοικητικά αλλά και στην Τούμπα, η οποία αλλάζει όψη και θυμίζει πλέον σύγχρονα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Έτσι, μετά τα αποδυτήρια που άλλαξαν τελείως, ήρθε η ώρα για τα «μότο» που αναγράφονται στους τοίχους του γηπέδου λίγο πριν βγουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.
![Στον τοίχο γράφει πλέον «This is... Toumba» [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/toumba2.jpg?itok=HbOBj875)
Έπειτα από ψηφοφορία που διεξήχθη τον τελευταίο μήνα, επιλέχθηκαν τα συνθήματα «Εδώ είναι Τούμπα» με 36% και το «Μια πόλη – Μια ομάδα» με 33%.
Μάλιστα οι παίκτες του «Δικεφάλου» και πιο συγκεκριμένα οι Στέφανος Αθανασιάδης και Αμπντούλ Καμαρά ανέβασαν τις σχετικές φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους σε site κοινωνικής δικτύωσης.
![Στον τοίχο γράφει πλέον «This is... Toumba» [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/touba1.jpg?itok=GoPQ6L95)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο